LESOVIK- “He from the forest”

Guardian spirit of the forest in the Slavic mythology.

His voice can be heard in the forest laughing, whistling or singing.
Often mistakenly recognised by us, humans, as wind or howls.
Wandering trough the woods, he is often accompanied by grey wolves…

Will he protect you to?

DRAKA hangmat set

De DRAKA hangmat is werkelijk de enige hangmat die je nodig zal hebben op jouw zoektocht naar outdoor avonturen. Deze professionele hangmatset heeft alles wat je nodig hebt om een droomaccommodatie onder de sterren te maken: Een ruime hangmat met ridgeline, een prachtig gesneden muskietennet, een compleet ophangsysteem (SMUK) en een “organiser” voor handige items. De set heeft een laag totaalgewicht en een fantastisch ligcomfort!

Dit alles voor de set prijs van 169€ en verkrijgbaar in de kleuren: Pine amberblauw of groen.
Bekijk al onze hangmatten in de winkel. (Met filmpjes!)

HEKSA tarp

De HEKSA tarp is de mooiste tarp die je in het veld gaat tegenkomen. De HEXA is lichter, groter en nog gemakkelijker te gebruiken dan onze andere tarp modellen. Een karakteristiek kenmerk van HEKSA is de zeshoekige vorm. De “ridge” van wel 360 cm lang beschermt de hangmat perfect tegen regen. De concaaf gesneden zijden van het materiaal zorgen voor een betere afspanning en houd zo de tarp perfect in model. Hierdoor zal regenwater zich nooit ophopen in de zogenoemde “kommen” op het doek.

De Heksa tarp komt in de kleur Crocodile green, kost 129 € en is perfect te combineren met de DRAKA hangmat set.
Bekijk al onze tarps in de winkel.

OTUL onderdeken

De OTUL is een lichtgewicht onderdeken welke beschermt tegen wind, kou en vocht, zodat u zelfs in de herfst en winter comfortabel in een hangmat kunt slapen. OTUL is de lichtste in de handel verkrijgbare full-size synthetische onderdeken in zijn temperatuurklasse. De onderdeken heeft een rechthoekige vorm met afmetingen van 200 × 140 cm, weegt 820 gram en biedt comfort in het bereik tot ongeveer -2 a -4 ° C

De onderdeken is gemaakt van PU gecoat ripstop nylon en CLIMASHIELD APEX 4.0 isolatie materiaal. Prijs 139€
Bekijk alle onderdekens in onze winkel.

HUBA gearsling

De HUBA is een eenvoudige maar zeer effectieve oplossing voor het opbergen van spullen – De HUBA houdt uw spullen op een slimme manier droog, schoon en gemakkelijk binnen handbereik.

De HUBA is gemaakt van hetzelfde micro ripstop materiaal als de HEKSA tarp, is compleet met verstelbare ophanging en kost 35€
Bekijken in de winkel.

SMUK hangmat ophanging

De SMUK hangmat ophanging wordt gebruikt voor het snel en gemakkelijk ophangen van een hangmat. Het hart van het systeem zijn de Dyneema koorden met een belastbaarheid tot en met 250kg, die instelbare sjorringen vormen. Beter bekend als de zogenaamde "whoopie slings" Ze kunnen worden ingekort of verlengd, en het verstelbereik is 60-300 cm - optimaal voor een effectieve hangmatophanging. Een handleiding is inbegrepen in de set.

voor 39€ heeft u een volledige boom sparende en lichtgewicht hangmat suspensie van maar 160 gram!

NITI tarp suspensie

NITI is een universele tarp ophanging. Geschikt voor alle outdoor tarps en zeilen waarbij geen geïntegreerd ophangsysteem geleverd wordt. NITI maakt het ophangen van tarps en andere zeilen eenvoudiger en sneller. De belangrijkste functie van de NITI-ophanging is de mogelijkheid om de positie en de spanning van het zeil te veranderen, zelfs na het ophangen en tijdens het kamperen. Dit kan gemakkelijk zonder de ophanging uit de bomen te verwijderen.

Voor 14.90€ heeft u een complete, verstelbare en universele tarp suspensie te pakken!

tikaanioutdoor_vectorizedfinal

Tikaani Outdoor

Wapenveld

Nederland

Tel: 0624128852

E-mail: tikaani.outdoor@gmail.com

KVK: 71967575