Als fanatieke hangmatkampeerders en -als eerste en enige- Nederlandse Lesovik dealer weten wij ondertussen ALLES te vertellen over dit geweldige hangmatmerk!

Niet alleen de standaard productinformatie maar juist de daadwerkelijke kleine details zijn, door wekelijks gebruik, uitvoerig bij ons bekend. 

Wij staan in direct en vriendschappelijk contact met de CEO van Lesovik en dit maakt het voor jou, als eventuele klant, ideaal om jouw vragen bij ons neer te leggen. Lesovik luistert naar onze adviezen en doet er ook echt wat mee om de producten nog beter te maken. Zo zijn er in de loop van de tijd al meerdere kleine aanpassingen gedaan en zijn we druk in gesprek over potentiële nieuwe ontwerpen. Dit maakt het een geweldig leuke en energieke samenwerking tussen ons.

Bij Tikaani Outdoor ben je altijd welkom om deze prachtige hangmatmaterialen op afspraak te bekijken en samen op te hangen zodat je er even goed in kan liggen. Zo leer je niet alleen de basics van het hangmatkamperen maar pik je, onder het genot van een bakje koffie,  zo even een paar extra tips mee vanuit ons Basecamp terwijl je ervaart hoe fijn een hangmat kan zijn. Natuurlijk verzorgen wij ook, als eerste en enige in Nederland, een complete workshop over het hangmatkamperen.  Deze workshop kan je vinden onder de titel “Tikaani’s Hang-Out” en is te zien bij onze Workshops en Cursussen

Ben jij serieus op zoek naar een geweldige hangmatset maar wil jij toch graag eerst proberen of Lesovik het juiste merk voor jou is? Dan kunnen wij in overleg ervoor zorgen dat jij een nacht kan proefslapen. Lees hier meer over bij de specifieke informatie.

Bij een Lesovik bestelling krijg je ook standaard allerlei informatie verstrekt over het ophangen en afstellen van de hangmatset EN blijven wij altijd persoonlijk bereikbaar voor vragen en advies.
Dit is een service waarin wij ons onderscheiden van de “grote” winkels en webshops. Onze visie is laagdrempelig en toch professioneel zijn.

Wil jij meer informatie over LESOVIK en de verschillende materialen? Scroll dan even naar beneden op deze pagina, ga naar onze speciale YOUTUBE video’s of kijk in onze webshop voor verdere productinformatie en kleurenkeuzes.

Specifieke informatie:

Waarom Lesovik®
gterttrh
Een nieuwe Lesovik® hangmat, en nu?
Proefslapen in een Lesovik® hangmatset
Tikaaninieuw_vectorized

Tikaani Outdoor

Wapenveld

Nederland

Tel: 0624128852

E-mail: tikaani.outdoor@gmail.com

KVK: 71967575