Waarom Lesovik®

Vanaf het moment dat wij in 2009 onze eerste hangmat maakten, hebben wij bij Lesovik® hetzelfde doel voor ogen gehad, namelijk:

Het outdoor gevoel beleven op de meeste comfortabele manier mogelijk.

Sinds 2013 ontwerpen en produceren wij onze producten in Polen waarbij we gebruik maken van kwalitatief hoogwaardig materiaal uit het ultralight segment. De beproefde betrouwbaarheid van ons werk is het resultaat van jaren ontwerpen en testen en verbeteren.

Wij zijn de eerste Poolse fabrikant met een volledige lijn van gespecialiseerde hangmatsystemen.

Wij ontwikkelen en fabriceren hoogwaardige en complete hangmatsystemen voor gebruik in alle weersomstandigheden, van de warme jungle tot aan de koude noordse wouden.

Onze hangmatten, tarps, ophangsystemen en underquilts, zijn allemaal ontwikkeld vanuit onze praktijkervaring met outdoor-avonturen!

Onze producten worden in Polen in kleine hoeveelheden geproduceerd. Zo blijven wij stap voor stap, van de ontwerpfase tot aan het versturen naar de klant, betrokken bij het productieproces om zo aan de hoogste kwaliteitseisen te kunnen blijven voldoen.  

Lesovik® is niet zomaar een merk, we hebben zowel Poolse als internationale prijzen gewonnen met onze praktische en doordachte ontwerpen. Hierbij streven we naar het gebruik van de nieuwste materialen om onze producten continue te kunnen blijven verbeteren.

Met onze bedrijfsvisie gaan wij verder dan alleen onze producten, Wij steunen de startende, lokale bedrijven en geven wij jaarlijks meerdere educatieve workshops hoe in harmonie met de natuur je outdoor-avontuur aan te gaan.

In 2019 zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met het Poolse Staatsbosbeheer om in de toekomst het allemansrecht zoals we dat kennen in Zweden en Noorwegen ook in Polen mogelijk te maken.

Het Lesovik® assortiment bestaat uit:

Tikaaninieuw_vectorized

Tikaani Outdoor

Wapenveld

Nederland

Tel: 0624128852

E-mail: tikaani.outdoor@gmail.com

KVK: 71967575

0