Proefslapen in een Lesovik® hangmat

Je bent je al een tijdje aan het oriënteren op een hangmat. De lengte, breedte, kleur en gewicht zijn allemaal onderwerpen die zijn gericht op je persoonlijke voorkeuren. Maar heb je echt aan alles gedacht?

Misschien heb je al eens in een hangmat gelegen. Dat lag waarschijnlijk prima, maar hoe zit dat met een hele nacht? En laten we eerlijk zijn, een complete set tikt toch aardig aan. Hoe weet je nou of het “hangmatkamperen” echt wat voor je is?

Bij Tikaani Outdoor begrijpen we dat dit een drempel kan opwerpen bij de aankoop van je eerste hangmat. Daarom bieden wij, naast onze uitgebreide persoonlijke service en advies, de mogelijkheid om te gaan proefslapen/huren. De huur betreft dan een complete Lesovik® hangmatset.

Deze set bestaat uit:

Uiteraard worden er duidelijke geplastificeerde instructiekaarten meegeleverd zodat je gelijk aan de slag kan. Ook kun je, op het YouTube kanaal van Tikaani Outdoor, instructievideo’s bekijken.

Je hebt alleen nog 2 bomen nodig!

Deze unieke service kost maar 10 euro voor 1 nacht. wil je liever een weekend op pad van vrijdag tot zondag? Dan zijn de totale kosten 15 euro.  De huurkosten trekken wij van de borgsom af nadat de materialen weer netjes in orde bij ons zijn aangekomen. De borg voor een gehele set bedraagt €250,- . Deze wordt natuurlijk, minus de huur keurig door ons teruggestort op je rekening.

De reden dat wij een kleine vergoeding vragen voor onze uitleenservice is dat het hier kostbare hangmatten betreft welke zeer frequent in de outdoors zijn. Omdat wij willen dat jij in een perfecte hangmat kan hangen voor de juiste ervaring, vervangen wij onze hangmatten met de tijd voor nieuwe.

De set versturen via de post behoord ook tot de mogelijkheden. Wij vragen dan wel de verzendkosten van en naar het gewenste adres voor je rekening te nemen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op via de button en vraag naar de mogelijkheden.

Tikaaninieuw_vectorized

Tikaani Outdoor

Wapenveld

Nederland

Tel: 0624128852

E-mail: tikaani.outdoor@gmail.com

KVK: 71967575

0