Onze beoordelingen

Je kan hier al onze beoordelingen lezen, of er zelf 1 bij zetten!

Leer en ervaar onder hun professionele begeleiding

Rated 5 out of 5
18/10/2021

Aanrader!
Het team van Tikaani doet er echt alles aan om je een gave ervaring te geven. Zij creëren een veilige en zeer prettige omgeving voor je waar je onder hun professionele en rustige begeleiding van hun uitgebreide ervaringen kunt leren en zelf dingen kan uitproberen en ervaren.
Voor jong en oud, voor ervaren en minder ervaren, je kunt het zo simpel en moeilijk maken als je zelf wilt.
Zij verzinnen altijd wel een leuke uitdaging voor je of helpen je rustig stapje voor stapje op weg.
En ze doen net dat stapje extra, opeens een leuke verrassing of een creatief idee.
Als je een club zoekt waarbij je van alles op verschillende niveaus van hun kan leren en zelf mag ervaren dan moet je bij dit Tikaani team zijn.

Michiel

Perfecte isolatie voor Warbonnet blackbird XLC

Rated 5 out of 5
06/04/2021

De cumulus selva past perfect om de blackbird xlc van warbonnet. Zodra je hem onder je hangmat hangt voel je meteen de warmte en geen warmte ‘lekken’.
In Maart voor het eerst buiten mee geslapen met 7 graden en was heerlijk warm. Geen moment ergens koud gehad. Dons is licht en het tijk is van licht en zacht materiaal, hierdoor sluit hij goed aan.
Had eerst een niet donzen UQ besteld, maar die beviel niet. Na overleg met Tikaani kon ik hem omruilen tegen de Cumulus. Goed advies en service bij Tikaani!

Gert-Jan Uittenbogaard

Rust, tijd en energie! – Super 🙂

Rated 5 out of 5
08/03/2021

Ik was nogal aan het zoeken naar welke spullen juist wel of niet bij me passen. Mike nam alle tijd en rust om te laten zien wat er allemaal mogelijk is en wat ook niet. De energie waarmee hij kan vertellen uit eigen ervaring is fantastisch! Zijn enthousiasme is aanstekelijk en toch kan hij heel goed luisteren naar en anticiperen op wat passend is voor jou (voor mij dan in ieder geval). Ik ging naar huis met spullen waar ik (ook na een paar maanden nu) blij van word en het gevoel gehoord en begrepen te worden.
Ook voor service en bereikbaarheid heel erg aan te bevelen. Snel, duidelijk, meedenkend en open voor feedback. Gewoon super 🙂
Dank je wel voor je ondersteuning en advies.

Chantal

Super site en uitleg

Rated 5 out of 5
10/12/2020

Moois spul, goede uitleg en top van de video’s

Quirijn

Interessante cursus in een mooie omgeving

Rated 5 out of 5
01/12/2020

Aangekomen bij de cursuslocatie waan je je al in de vakantiestemming (of je outdoor kamp). Zeer gemoedelijk en enthousiast krijg je de informatie die je nodig bent voor je hangmat ervaring. Het is een total-package cursus waarbij je echt alles leert wat je nodig bent voor je eerste hangmat ervaring. Door deze cursus hebben we een heel nieuwe manier van kamperen gevonden en we vinden het heerlijk.

Albert

Hang-Out

Rated 5 out of 5
14/11/2020

De hangmat workshop, wat was het leuk en zeker leerzaam. De beide mannen wisten het leuk te vertellen en vullen elkaar goed aan. De afwisseling van het ommetje door het bos met bijbehorende info kon ik ook erg waarderen . Vervolgens de geweldige gelegenheid om zelf een hangmat te gaan proberen alvorens er 1 te kopen. Wat slaapt, dat fantastisch!
Nu staat op mijn wenslijst om het kampeerweekend te doen met een eigen uitrusting…
Bedankt voor de goede service

Helma

Sense and simplicity

Rated 5 out of 5
20/10/2020

Na een proefovernachting ben ik gevallen voor de Lesovik Draka en de Lesovik Hexa Tarp incl peaky en tarp skins. Qua specs zag het er al goed uit, in werkelijkheid viel vooral het gebruiksgemak en comfort op. Bijzonder eenvoudig op te zetten door doordachte handigheidjes, comfortabel “by design”. Het lage gewicht en kleine pakmaat zijn de grote bonus.
Wat helemaal een bonus is, is de vriendelijkheid en passie van Mike waarmee hij over de producten praat alsmede zijn passie voor het buitenleven.
Mijn geld is goed besteed!

Maurice

Outdoor adventure

Rated 5 out of 5
17/10/2020

Afgelopen periode een weekend met Tikaani Outdoor, een Backpack Adventure beleefd.
We hebben hier veel geleerd, hoe om te gaan met kaarten en een compas. Ook vuur mogen maken in zeer natte omstandigheden. Tips en tricks voor Hangmat slapen in natte omstandigheden.
Dit geleerd in een leuk en eenvoudige sfeer, genoten van de natuur en al het moois het te bieden heeft!
Zeker een aanrader voor de beginnende hiker!

Albert en Iris van den Boom

Top spullen

Rated 5 out of 5
10/10/2020

Ik heb bij Tikaani Outdoor de Lesovik Draka Hammock en Lesovik Heksa Tarp gekocht , samen met de Cumulus Selva 450 UQ en Cumulus Taiga 360 TQ .
Een prima combinatie ! Heerlijk warm en de Hammock voel absoluut niet ” plastic ” aan , waardoor hij ook in de ochtend nog niet koud aanvoelt . Ook “kraakt” hij minder dan mijn oude set van een ander merk . De door Tikaani Gearlab gemaakte Tarp Skin’s zijn echt handig , en werken super makkelijk en snel .
Ook de Tikaani Pillow en Tikaani Peaky opbergzak zijn erg handig . Ik gebruik de Pillow om mijn jas in op te bergen s’nachts , en als ruggesteun om wat rechterop te zitten om een boek te lezen . De Peaky is groot genoeg om s’nachts mijn broek , shirt en sokken in te doen . Kortom , na een tocht van 235 Km en 12 nachten wildkamperen met veel wind en regen kan ik zeggen dat het gewoon een TOP set is met veel handige , slimme en doordachte constructie’s .
De persoonlijke aandacht en begeleiding van Tikaani Outdoor ( Mike ) is TOP .

Hindek Engelage

Probleem met de whoopiesling

Rated 5 out of 5
19/08/2020

Nieuwe Lesovik hangmat (+o.a. tarp en Otukl light onderdeken) aangeschaft bij Mike van Tikaani. Helaas kreeg ik bij de eerste overnachting door een eigen fout een probleem met een whoopysling. Ik kreeg het niet gerepareerd. Mike bood aan om het op te sturen, zou hij het proberen te repareren. Zo gezegd zo gedaan. Bij binnenkomst heeft hij het meteen gerepareerd en de volgende dag terug gestuurd, top service!!

Johan
0