Onze beoordelingen

Je kan hier al onze beoordelingen lezen, of er zelf 1 bij zetten!

Topproduct, topontwerp en topservice en knowhow

5,0 score
24/12/2020

Na uitvoerige review studie de Tikaani Anorak van Pinewood besteld bij de ontwerper Mike. Alles wat het beloofd is het ook, super anorak, beter en prettiger als de Fjallraven Anorak die ik jaren gedragen heb. Super goed nagedacht door de ontwerper Mike. Mike adviseert ook vanuit passie, ervaring en betrokkenheid. Wat hij verkoopt, omarmt hij zelf als zijn eigen equipment. De webshopservice was super, op tijd, goed verpakt en voorzien van leuke reclamemateriaal en de prachtige Tikaani outdoor badge. Al met al een geweldige ervaring bij Tikaani!!!

Richard Roeloffs

Super site en uitleg

5,0 score
10/12/2020

Moois spul, goede uitleg en top van de video’s

Quirijn

Interessante cursus in een mooie omgeving

5,0 score
01/12/2020

Aangekomen bij de cursuslocatie waan je je al in de vakantiestemming (of je outdoor kamp). Zeer gemoedelijk en enthousiast krijg je de informatie die je nodig bent voor je hangmat ervaring. Het is een total-package cursus waarbij je echt alles leert wat je nodig bent voor je eerste hangmat ervaring. Door deze cursus hebben we een heel nieuwe manier van kamperen gevonden en we vinden het heerlijk.

Albert

Hang-Out

5,0 score
14/11/2020

De hangmat workshop, wat was het leuk en zeker leerzaam. De beide mannen wisten het leuk te vertellen en vullen elkaar goed aan. De afwisseling van het ommetje door het bos met bijbehorende info kon ik ook erg waarderen . Vervolgens de geweldige gelegenheid om zelf een hangmat te gaan proberen alvorens er 1 te kopen. Wat slaapt, dat fantastisch!
Nu staat op mijn wenslijst om het kampeerweekend te doen met een eigen uitrusting…
Bedankt voor de goede service

Helma

Sense and simplicity

5,0 score
20/10/2020

Na een proefovernachting ben ik gevallen voor de Lesovik Draka en de Lesovik Hexa Tarp incl peaky en tarp skins. Qua specs zag het er al goed uit, in werkelijkheid viel vooral het gebruiksgemak en comfort op. Bijzonder eenvoudig op te zetten door doordachte handigheidjes, comfortabel “by design”. Het lage gewicht en kleine pakmaat zijn de grote bonus.
Wat helemaal een bonus is, is de vriendelijkheid en passie van Mike waarmee hij over de producten praat alsmede zijn passie voor het buitenleven.
Mijn geld is goed besteed!

Maurice

Outdoor adventure

5,0 score
17/10/2020

Afgelopen periode een weekend met Tikaani Outdoor, een Backpack Adventure beleefd.
We hebben hier veel geleerd, hoe om te gaan met kaarten en een compas. Ook vuur mogen maken in zeer natte omstandigheden. Tips en tricks voor Hangmat slapen in natte omstandigheden.
Dit geleerd in een leuk en eenvoudige sfeer, genoten van de natuur en al het moois het te bieden heeft!
Zeker een aanrader voor de beginnende hiker!

Albert en Iris van den Boom

Top spullen

5,0 score
10/10/2020

Ik heb bij Tikaani Outdoor de Lesovik Draka Hammock en Lesovik Heksa Tarp gekocht , samen met de Cumulus Selva 450 UQ en Cumulus Taiga 360 TQ .
Een prima combinatie ! Heerlijk warm en de Hammock voel absoluut niet ” plastic ” aan , waardoor hij ook in de ochtend nog niet koud aanvoelt . Ook “kraakt” hij minder dan mijn oude set van een ander merk . De door Tikaani Gearlab gemaakte Tarp Skin’s zijn echt handig , en werken super makkelijk en snel .
Ook de Tikaani Pillow en Tikaani Peaky opbergzak zijn erg handig . Ik gebruik de Pillow om mijn jas in op te bergen s’nachts , en als ruggesteun om wat rechterop te zitten om een boek te lezen . De Peaky is groot genoeg om s’nachts mijn broek , shirt en sokken in te doen . Kortom , na een tocht van 235 Km en 12 nachten wildkamperen met veel wind en regen kan ik zeggen dat het gewoon een TOP set is met veel handige , slimme en doordachte constructie’s .
De persoonlijke aandacht en begeleiding van Tikaani Outdoor ( Mike ) is TOP .

Hindek Engelage

Probleem met de whoopiesling

5,0 score
19/08/2020

Nieuwe Lesovik hangmat (+o.a. tarp en Otukl light onderdeken) aangeschaft bij Mike van Tikaani. Helaas kreeg ik bij de eerste overnachting door een eigen fout een probleem met een whoopysling. Ik kreeg het niet gerepareerd. Mike bood aan om het op te sturen, zou hij het proberen te repareren. Zo gezegd zo gedaan. Bij binnenkomst heeft hij het meteen gerepareerd en de volgende dag terug gestuurd, top service!!

Johan

Verfrissend

5,0 score
05/08/2020

Is de helderheid, rust en het plezier waarmee Mike het hangmat hangen toegankelijk maakt.

Mike

Goede kwaliteit

5,0 score
02/08/2020

Prima uitleg en kwalitatief hoogwaardige materialen en producten

Edwin Christoffer
0